Rendszeres olvasók

2013. március 1., péntek

Apró lépések...apró motivációk....

Apró lépések...apró motivációk....

A minap felkeresett a net-en egy TRX-Bootcamp edző kollegina, kicsit elbeszélgettünk, összeismerkedtünk... búcsúzóul azt mondta (ami meghatott és meglepődtem),h. nem vesz most új könyvet magának, amíg nem olvasta végig a blogomat...Elsősorban magamnak írom, olyan ez, mint gyerekkorunkban a Napló, csak ezt géppel írjuk és bárki olvashatja a világhálón... Időnként meglepődöm, mikor kapok 1-1 levelet ismeretlenektől és ismerősöktől,h. bizonyos élethelyzetükben segített nekik az én Küzdelmem, Harcom.
...amíg van kedvem és energiám addig írom...nem tovább :) ebben senki nem befolyásol...



Hétvégén CrossFit versenyen ( Hell Day ) voltunk Sopronban, Indult Laca is (a Párom) az előkelő 3.helyet szerezte meg 28 ügyes, erős férfiversenyző közül 38 évesen!!! Nagy büszkeség! Vendégeink közül még 5-en indultak a CrossFit Watt csapatában (ezek vagyunk Mi ) és Mindenki keményen helytállt!
Nekem élmény volt ez a verseny nézőként is, látni a sok küzdő embert ;) fantasztikus hangulatban!
Kicsit motivációt is nyertem belőle az Edzéseimhez...jobban is ment a héten ....fokozatosan erősödöm...szerencsére nincs megállás!



Szuperjó volt ez a CrossFit verseny, mivel a Párom működtet egy hivatalos CrossFit termet, ezért a következő hazai CF versenynek április 28-án, mi adunk otthont ! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése